Over Key Webdesign

en Jasper, de man erachter

Key Webdesign uit Apeldoorn zet zich in om de online zichtbaarheid van jouw organisatie op een menselijke manier tot een succes te brengen door websites te maken die jouw publiek in het hart raakt zonder onnodige frustratie of irritatie.

Wie

Jasper Strik van Key Webdesign: website bouwer uit Apeldoorn

Ik ben Jasper, de man achter Key Webdesign. Sinds 2007 maak ik met veel enthousiasme websites die ondernemers verder helpen.

Van nature heb ik een scherpe blik op de waarden en belangen van zowel mijn opdrachtgevers als hun publiek. Dit zorgt ervoor dat ik met technische en creatieve oplossingen deze twee groepen op een menselijke manier met elkaar verbind.

Naast webdesigner ben ik: vader, muzikant, producer, natuurliefhebber en koffiefijnproever 😉

Typisch Jasper:

 • Meedenkend en open
 • Scherp oog voor detail
 • Gevoel voor structuur en overzicht
 • Creatief in oplossing en uitwerking
 • Natuurlijke neiging tot verbeteren
 • Rustig en vriendelijk in de communicatie
 • Eigenzinnig en authentiek

Meer weten over mij?

Wat

Ik verbind organisaties op een menselijke manier aan hun publiek door websites met aantrekkingskracht te maken en deze hierna in de gaten te houden middels mijn succes-service.

Waar

Mijn kantoor zit gevestigd in Wenum-Wiesel, net buiten Apeldoorn. Ik bedien hoofdzakelijk organisaties uit Gelderland en aangrenzende provinciën.

Waarom

Het verbinden van mensen door de kracht van internet: daar kick ik op! Ik wordt er blij van als ik organisaties kan laten groeien door mijn specialismen toe te passen.

Internet is voor mensen

Ik ben een internetverbeteraar; altijd op zoek naar oplossingen waarmee internetgebruikers zich menselijker voelen. Het internet is immers voor mensen en niet voor computers. Bij het bouwen van een website sta ik dan ook constant stil bij de menselijke kant van de zaak door me dingen af te vragen zoals “Is alles duidelijk en logisch?” of “Sluit dit aan bij de drijfveren van de bezoeker?”. Door mijn focus op menselijke waarden en belangen kan ik websites maken waarbij mensen zich prettig voelen en niet afhaken door frustratie of irritatie.

Bekijk mijn portfolio

Hoe

Dat klinkt allemaal heel ambitieus, maar hoe krijg ik dat voor elkaar? Mijn aanpak is gebaseerd op vertrouwen, aandacht, maatwerk en diepgang.

Vertrouwen schept een band

Mensen zijn in een website altijd op zoek naar vertrouwen. Door een eenduidige identiteit te communiceren en op een duidelijke manier relevante informatie aan te bieden schep je een vertrouwensband die uiteindelijk invloed heeft op het koopgedrag van jouw bezoekers.

Aandacht maakt alles…

Ja, die grote meubelwinkel had wel een punt; hoe meer aandacht je iets geeft, hoe meer tijd je ergens in stopt, hoe beter en mooier het resultaat zal zijn. Vandaar dat ik me ook altijd verdiep in mijn klanten en hun doelgroep. Door middel van bedrijfsonderzoek kom ik tot het hart van jouw bedrijf om die vervolgens te verbinden aan de harten van jouw publiek. Ditzelfde principe vormt ook gelijk de basis mijn succes-service.

Maatwerk en diepgang

Een sterkere aantrekkingskracht op (potentiële) klanten bereik ik door mij te verdiepen in de belangen en drijfveren van jouw bedrijf én jouw publiek. Deze belangen zijn, net als de identiteit van jouw bedrijf niet inwisselbaar. Vandaar dat ik ervan overtuigd ben dat maatwerk de beste weg is naar het verbinden van jouw bedrijf met jouw doelgroep.

Via de beste technische oplossingen bouw ik maatwerk WordPress websites die volledig toegespitst zijn op jouw bedrijf. De voordelen van dit maatwerk:

 • Razendsnelle website
 • Onderscheidt jouw bedrijf écht
 • Intuïtief en overzichtelijk in gebruik en beheer
 • Volledig toegespitst op jouw wensen

Als je tot in detail wilt weten hoe ik te werk ga bij het bouwen van maatwerk websites met aantrekkingskracht, dan kun je daar alles over lezen op de pagina Werkwijze.

Nader kennismaken?

Ik ontmoet graag ondernemers die zichzelf serieus nemen en verder willen groeien. Kom vooral langs voor een lekker kopje koffie (of wat anders). Bellen kan natuurlijk ook naar 06 - 16 16 55 45.

Kom op de koffie