Website laten maken

Maatwerk WordPress websites met aantrekkingskracht!

Jasper van Key Webdesign in overleg met een klant

De meeste websites wekken onbewust irritatie op bij de bezoeker en sturen hen daardoor regelrecht naar de concurrent. Samen zorgen wij ervoor dat dát bij jouw website niet gebeurt.

Investeer in wat mensen écht belangrijk vinden: duidelijkheid en vertrouwen. Door me te verdiepen in jouw bedrijf en jouw doelgroep zorg ik dat jouw website leuk en aantrekkelijk wordt voor potentiële klanten. Op die manier verbind ik jouw publiek met jou en jouw bedrijf.

Interessant?

Kom eens op de koffie!

(Ik heb ook thee natuurlijk ? )


De winst

Wat leveren mijn websites jou op?

In het kort: bedrijfsgroei en –continuïteit. Mijn doel is om jouw publiek verbonden te laten voelen door een website te maken die aantrekkelijk is in meerdere opzichten. Wanneer mensen een goed gevoel krijgen bij het bezoek aan jouw website, vergroot de kans dat ze tot aankoop overgaan. Door deze aantrekkingskracht maak je effectiever gebruik van het enorme bereik van het internet.

Aantrekkingskracht?

Aantrekkingskracht in een website houdt voor mij in dat een bezoeker niet gefrustreerd of geïrriteerd raakt bij het bezoeken van een website en daardoor afhaakt, maar juist vertrouwen opbouwt in de organisatie. De kans dat een bezoeker tot actie overgaat is vele male groter als hij wordt gedreven door positieve emoties.

Hoe ik dat voor elkaar krijg?

Met maatwerk, diepgang en aandacht.
Ik vertel hier meer over op de pagina Over Key Webdesign.

Mijn inzet

Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik denk altijd met je mee
  • Ik help je bij het maken van keuzes
  • Ik ben scherpzinnig en een pietje precies
  • Ik ben rustig, duidelijk en transparant
  • Ik heb een waardevol en specialistisch netwerk
  • Ik sta klaar voor mijn klanten

Meer weten over mij? Ik vertel je hier meer over mijzelf.

Jasper van Key Webdesign met een kop koffie die naar links wijst

Wat kost een website?

Elke website is anders en de prijskaartjes verschillen daardoor ook best wel. Prijzen voor “gangbare” websites vallen meestal tussen de €1.500 en €4.000 (met het gemiddelde rond de €2.500). Dit zijn eenmalige kosten. Belangrijker is natuurlijk de winst die je uit deze investering gaat halen, bijvoorbeeld meer klanten, meer tijd voor je core business of een verbeterde verbinding met jouw publiek!

Benieuwd wat er allemaal invloed heeft op de prijs van een website? Lees meer over de kosten van een website.

Periodieke kosten

Een website heeft om meerdere redenen constant aandacht nodig. Allereerst zijn er de technische updates. Dit houdt in het updaten van het WordPress systeem en bijbehorende plugins. Dit is nodig om veilig en snel online te blijven en hiervoor reken ik slechts €75 per jaar. Dan kan het nog zijn dat je bepaalde aanpassingen wil maken aan je website: inhoudelijk, cosmetisch of functioneel. Hiervoor is mijn onderhoud-strippenkaart bedoeld.

Succes-service

Daarnaast is het van belang om periodiek te kijken of je genoeg winst uit je website haalt en waar er nog meer te halen valt. Hiervoor is mijn Succes-service bedoeld. Hierbij hou ik alle veranderingen in te gaten en breng ik kansen in kaart waarmee we jouw succes kunnen laten groeien.

Lees alles over de Succes-service

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Ik vind het ontzettend leuk om jouw bedrijf te laten groeien. Jij ook? Bel me gerust op 06 - 16 16 55 45 of kom eens langs. Waarschuwing: geen slappe praatjes, wel altijd waardevol advies!

Kom op de koffie