Werkwijze

Zo kom ik tot websites met aantrekkingskracht

Hoe ga ik te werk?

Stap 1

Kennismaking

Eerst wil ik natuurlijk weten wie je bent en hoe ik jou het beste kan helpen. Tijdens een eerste afspraak maken we kennis en leg ik een en ander uit over de aspecten van een website.

Stap 2

Bedrijfsonderzoek

Aandacht is hét geheime ingrediënt in het recept voor een aantrekkelijke website en daarom werk ik ook altijd vanuit een uitgebreid onderzoek naar de identiteit van jouw bedrijf. Waar sta je voor, wat zijn je ambities en wie is jouw doelgroep? Zo vorm ik een beeld die als basis dient voor het website-traject.

Stap 3

Advies en concept

Op basis van stap 1 en 2 adviseer ik je over de verschillende aspecten van je online (en offline) zichtbaarheid. Van huisstijl tot teksten en website-elementen; ik help bij het maken van de keuzes. Hieruit volgt een plan van aanpak en natuurlijk een gepast voorstel.

Stap 4

Structuur, routes en inhoud

De volgende stap is het uitdenken van een logische paginastructuur en de verschillende bezoekroutes van de website. Ook denk ik na over hoe alle informatie het beste tot zijn recht komt. Het goed indelen van relevante pagina-inhoud levert uiteindelijk een doeltreffende website op.

Stap 5

Ontwerp

Nu alle benodigdheden aanwezig zijn ga ik bezig met het (statische) ontwerp van de website, waarbij ik twee verschillende weergaven maak: mobiel en desktop.

Stap 6

Website-ontwikkeling

Als het ontwerp is goedgekeurd ga ik bezig met de technische uitwerking in WordPress. Ik ontwikkel een WordPress Thema op maat inclusief alle benodigde functies. Op mijn eigen server bouw ik jouw nieuwe website helemaal op.

Stap 7

Invulling en afronding

Samen zorgen we dat de juiste inhoud op de juiste plek komt te staan in de nieuwe website. Vaak geef ik een soort mini-workshop zodat je zelf wegwijs wordt met WordPress en de maatwerk-functies. Als alles in ingevuld kan de website worden verhuisd naar de juiste plek.

Nazorg

Met websites is het niet zo dat je kunt achteroverleunen en wachten tot de klanten naar je toe stromen. Naast technisch onderhoud is het ook belangrijk dat er periodiek wordt gekeken of de inhoud van de website nog klopt met de koers van jouw bedrijf. Als er nooit iets verandert aan jouw website geef je onbewust de boodschap af dat je jouw (potentiële) klanten niet serieus neemt. Met mijn Succes-service halen we samen meer winst uit jouw website. Lees hier alles over de Succes-service.

Aanvullende diensten

Naast het bouwen van websites kan ik je ook helpen met aanvullende diensten, zoals:

Hierbij maak ik vaak gebruik van mijn vaste samenwerkingspartners, waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft om zo tot een zo waardevol mogelijk eindresultaat te komen.

Hulp nodig met jouw website?

Ik denk graag met je mee en help je graag verder met waardevol advies. Bel me gerust op 06 - 16 16 55 45 of kom eens langs.

Kom op de koffie