Succes-service

De sleutel tot succes is in ontwikkeling blijven

Met websites is het niet zo dat je kunt achteroverleunen en wachten tot de klanten naar je toe stromen. Er zijn constante veranderingen: koopgedrag, de belangen van jouw publiek, jouw bedrijf, techniek, eigenlijk bijna alles. Als jouw website niet mee verandert laat je waardevolle kansen liggen.

Jasper van Key Webdesign bij een pooltafel en laptop

De Succes-service houdt in dat ik periodiek samen met jou kritisch kijk naar jouw website om te bepalen wat we kunnen doen om meer succes uit jouw website te halen. Op basis van statistieken, resultaten, de voortgang van jouw bedrijf en jarenlange ervaring in mijn vakgebied geef ik adviezen waarmee we samen stappen kunnen maken om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Wat krijg je ervoor?

  • Persoonlijk gesprekken waarin jouw website onder de loep wordt genomen
  • Adviezen die zijn afgestemd op jouw bedrijf en doelstellingen
  • Inzicht in de kansen die er liggen om jouw succes te laten groeien
  • Informatie over bezoekers, zoekgedrag, snelheid, techniek en website-inhoud

De opties:

Standaard

70
/maand
of 800/jaar
2 succesgesprekken per jaar

Intensief

110
/maand
of 1300/jaar
4 succesgesprekken per jaar

Op maat

?
op aanvraag
Volledig op jou afgestemd

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Abonnementen worden per jaar aangeboden en zijn jaarlijks te verlengen.

Vervolg van een succesgesprek

Elk succesgesprek komt met adviezen voor vervolgstappen. Deze adviezen zijn volledig op maat, omdat jouw bedrijf, jouw website en jouw doelstellingen niet inwisselbaar zijn. Dat betekent ook dat er pas een prijsschatting gemaakt wordt wanneer een vervolgstap wordt overwogen. De kosten voor vervolgstappen vallen buiten de succes-service en kunnen worden voldaan door middel van mijn onderhoud-strippenkaarten of per factuur.

De werkwijze

Bij de standaardopties van de succes-service worden er een aantal succesgesprekken per jaar gepland, waarin we kansen bespreken waarmee we jouw website meer winst kunnen laten opleveren. Hieronder een korte uitleg van hoe deze succesgesprekken in elkaar steken.

Stap 1

Voorbereiding

Ik verzamel eerst de nodige gegevens rondom bezoekers, zoekgedrag, website-techniek en meer. Daarnaast voorzie ik je van een korte briefing-vragenlijst die me wat meer inzicht geeft de huidige stand van zaken van jouw bedrijf en de rol van jouw website daarin.

Stap 2

Adviezen verzamelen

Op basis van de hiervoor verkregen info en eventuele voorgaande succesgesprekken verzamel ik een aantal adviezen om je website (of iets anders aan jouw bedrijf) te verbeteren.

Stap 3

Het succesgesprek

Tijdens dit gesprek bespreek ik mijn adviezen en gaan we iets dieper in op wat er speelt rondom jouw bedrijf en de rol van jouw website daarin. Al sparrend komen we tot een aantal vervolgstappen die de moeite waard zijn om te overwegen.

Stap 4

Vervolgstappen

De besproken vervolgstappen verdeel ik op volgorde van prioriteit en geef ik elk een tijd- en kostenindicatie. Nadat je de kans hebt gehad om hier goed over na te denken bespreken we samen welke stappen we gaan zetten.

Gebruik maken van mijn Succes-service?

Ik haal graag samen met jou meer succes uit jouw website. Bel me gerust op 06 - 16 16 55 45 of kom eens langs.

Kom op de koffie