Over Jasper

de man achter Key Webdesign

Hey! Ik ben dus Jasper, de man achter Key Webdesign. Zoals je al hebt kunnen lezen op de pagina Over Key Webdesign bouw ik sinds 2007 websites met aantrekkingskracht voor ondernemers die zichzelf serieus nemen. Ik vertel hieronder wat meer over mijn eigen verhaal en achtergrond.

De internet-verbeteraar

Met Key Webdesign ben ik altijd al bezig geweest met het verbeteren van het internet door het bouwen van websites die gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn. Het valt me snel op als er iets onlogisch werkt en ik heb dan ook snel ideeën hoe iets nog beter kan.

De menselijke kant van websites

Mijn insteek bij het maken van websites is dat ik ze niet maak voor apparaten, maar voor de mensen die ze gebruiken. Helderheid, overzicht, gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid zijn aspecten waar ik extra op focus om in te spelen op de menselijke belangen van websitegebruikers.

Achtergrond

Autodidact

Mijn specialistische kennis en vaardigheden heb ik zelf opgedaan door vanaf mijn 15e steeds betere websites te bouwen. Als autodidact heb ik uit elk project weer nieuwe dingen geleerd die ik in een volgend project kan toepassen.

Veelzijdig en technisch

Ik ben opgegroeid met computers en heb altijd al gevoel gehad voor techniek. Door mijn neiging om creatief bezig te zijn heb ik me naast met het bouwen van websites ook bezig gehouden met ontwerpprogramma’s, lay-out, opmaak en typografie. Mijn kennis en vaardigheden zijn daardoor bijna zo breed als bij een (klein) reclamebureau.

Muzikant

In 2009 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in de richting compositie en muziekproductie met de minor multimedia. Daarna heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn werk te maken omdat een carrière in de muziek zou beteken dat ik te veel concessies zou moeten doen in mijn creativiteit. Wel speel ik nog steeds als toetsenist/zanger in meerdere bands, waar ik ook meewerk aan het schrijven van nummers en de muziekproductie.

Eigenzinnig

Veel mensen uit mijn omgeving omschrijven mij als eigenzinnig. Ik heb altijd mijn eigen weg gevolgd met een lichte afkeer voor conventies en autoriteit. Vertrouwend op mijn instinct, creativiteit en eigen idealen heb ik mijn onderneming eigenhandig opgebouwd en laten groeien.

Nader kennismaken?

Ik ontmoet graag ondernemers die zichzelf serieus nemen en verder willen groeien. Kom vooral langs voor een lekker kopje koffie (of wat anders). Bellen kan natuurlijk ook naar 06 - 16 16 55 45.

Kom op de koffie