Website onderhoud

Jouw website up-to-date en veilig

De techniek achter websites vernieuwt constant. Alles wordt beter, veiliger, sneller. Door je website regelmatig te laten onderhouden voorkom je dat je website onveilig wordt, foutmeldingen geeft of –in het ergste geval– volledig onbereikbaar wordt. Het kan ook zijn dat er wijzigingen in jouw website moeten worden doorgevoerd waar je zelf geen tijd voor hebt (of zin in hebt) of dat je aanpassingen/toevoegingen in de lay-out of functionaliteit van jouw website wil. In alle gevallen sta ik voor je klaar.

Wat houdt onderhoud in?

Ik onderscheid binnen website-onderhoud twee segmenten:

Technische updates

Dit houdt in: updates doorvoeren van het WordPress systeem en bijbehorende plugins. Dit is bijvoorbeeld nodig om te voorkomen dat je wordt gehackt. Voor slechts €75 per jaar doe ik het volgende:

  • Wekelijks updates van WordPress en plugins
    (hierbij check ik altijd het risico op conflicten of fouten)
  • Constante monitoring van website-beschikbaarheid

Aan updates kleeft altijd een klein risico dat er iets mis gaat. Dat houdt in dat er kans is op meerwerk door conflicten in het WordPress Thema en/of plugins. Als er kleine aanpassingen (in bijvoorbeeld de opmaak) nodig zijn na een update, regel ik dat gelijk kosteloos. Toch kan het zijn dat er iets een keertje wat meer werk nodig heeft (een onvoorzien plugin-conflict bijvoorbeeld). Daar zijn mijn strippenkaarten dan weer handig voor.

Website-aanpassingen.

Dit zijn alle overige aanpassingen, zoals:

  • Aanpassingen aan de inhoud van de website
  • Conflicten in het WordPress thema of plugins oplossen
  • Aanpassingen van het thema (zoals lay-out of extra functies)
  • Aanscherpen van beveiliging
  • Optimaliseren van de snelheid
  • Zorgen voor back-ups

De onderhoud-strippenkaart

De onderhoud-strippenkaart van Key Webdesign

Ik hou zelf niet zo van abonnementen waar je niet precies weet wat je ervoor terug krijgt. En omdat website-aanpassingen enorm kunnen verschillen per website, ben ik geen voorstander van vaste prijzen hiervoor. Mijn oplossing: de onderhoud-strippenkaart.

Je kunt bij mij onderhoud-strippenkaarten krijgen van 10 of 20 strippen, waarbij elke strip staat voor 15 minuten werktijd. De kaarten zijn 2 jaar geldig. Op deze manier betaal je dus precies voor het werk wat er geleverd wordt en zit je niet aan periodieke kosten vast. De strippenkaart van 10 strippen (2,5 uur) kost €130 ex BTW en de kaart van 20 strippen (5 uur) kost €250.

Next level: De succes-service

Je website up-to-date houden is uiteraard belangrijk, maar het is natuurlijk belangrijk om ook met andere veranderingen mee te groeien, zodat je optimaal kunt profiteren van jouw website. Hiervoor is mijn succes-service: persoonlijke gesprekken, advies en inzicht in de kansen om meer succes uit jouw website te halen.

Ook website-onderhoud nodig?

Ik help je graag om up-to-date en veilig te blijven. Bel me gerust op 06 - 16 16 55 45 of kom eens langs. Advies is altijd gratis! ?

Kom op de koffie