Sense of Yoga

Vriendelijk, warm en in balans

Diensten: Website , Huisstijl , Drukwerk
Website van Sense of Yoga

Sense of Yoga verzorgt toe­gan­ke­lij­ke yo­ga­les­sen voor al­le leef­tij­den. Eigenaresse Cla­artje Sa­dée be­schrijft een ge­voel van ruim­te wat ze er­vaart bij het be­oe­fe­nen van yo­ga en dit zie je terug in de website. Dit pro­ject was weer een suc­ces­vol­le sa­men­wer­king met Fijke!

Het vraagstuk

Na enige jaren yogales te hebben gegeven zonder bedrijfsidentiteit wilde Claartje haar bedrijf beter organiseren en meer deelnemers werven die zich kunnen vinden in haar manier van lesgeven. Hiervoor waren zichtbaarheid en herkenbaarheid belangrijk.

De oplossing

Ik ontwierp en ontwikkelde een razendsnelle maatwerk WordPress website met aantrekkingskracht, op basis van de huisstijl die Fijke had uitgewerkt. De vormgeving straalt vriendelijkheid, rust en ontspanning uit, wat nog eens extra wordt benadrukt door de maatwerk illustraties. Heldere informatie en reacties van klanten wekken de interesse van de bezoeker en zorgen voor aanwas van nieuwe deelnemers.

 • De website van Sense of Yoga op een laptop
 • De website van Sense of Yoga op een smartphone
 • De website van Sense of Yoga op een tablet

De samenwerking met Jasper en Fijke heeft mij een prachtige huisstijl en een perfect passende website opgeleverd die precies de rust uitstraalt die ik voor ogen had.

Claartje Sadée, eigenaresse van Sense of Yoga

Claartje Sadée

Eigenaresse Sense of Yoga

De winst

Aantrekkingskracht

De website straalt rust uit en geeft geen ruimte voor verwarring; alles is overzichtelijk, zeer goed leesbaar en makkelijk te vinden. Door het vriendelijke uiterlijk, de informele sfeer en de uitspraken van klanten worden bezoekers overtuigd van de waarde van de lessen van Claartje.

Tijdswinst

Het maatwerk WordPress thema is makkelijk te beheren en laat weinig ruimte voor fouten. De website is geoptimaliseerd voor maximale snelheid en dat is voor bezoekers natuurlijk ook erg fijn.

 • Een pagina op de website van Sense of Yoga
  Een pagina op de website van Sense of Yoga
 • Een testimonial en tekst op de homepagina van Sense of Yoga
  Een testimonial en tekst op de homepagina van Sense of Yoga
 • De contactpagina op de website van Sense of Yoga
  De contactpagina op de website van Sense of Yoga

Huisstijl

De huisstijl is ontworpen door Fijke. Het logo is er zoals altijd in twee variaties: licht en donker, verder is er een uitgebalanceerd kleurenschema die rust en vriendelijkheid verder benadrukt. Een vijftal illustraties van yogaposities vullen het geheel aan.

 • Het logo van Sense of Yoga met een lichte achtergrond
  Het logo van Sense of Yoga met een lichte achtergrond
 • Het logo van Sense of Yoga met een donkere achtergrond
  Het logo van Sense of Yoga met een donkere achtergrond
 • Kleuren in de huisstijl van Sense of Yoga
  Kleuren in de huisstijl van Sense of Yoga
 • Maatwerk illustraties voor de huisstijl van Sense of Yoga
  Maatwerk illustraties voor de huisstijl van Sense of Yoga