Vitalief

Diensten: Website , Huisstijl
Website van Vitalief

Deze praktijk voor na­tuur­ge­nees­kun­de in Nij­broek van Jo­rien Strik was toe aan een nieuwe huisstijl en een web­site die weer he­le­maal bij de tijd is en daar heb ik dan ook graag mee ge­holpen.

Het vraagstuk

Na meer dan 10 jaar ondernemen, verschillende locaties en talloze cliënten was Jorien toe aan een verdere professionalisering van haar bedrijf. Ze wilde graag duidelijker zichtbaar zijn, meer kennis delen om zo meer mensen te kunnen helpen en tegelijk tijd besparen in het opzetten van klantendossiers.

De oplossing

Ik ontwierp en ontwikkelde een maatwerk WordPress website met aantrekkingskracht, nadat ik een verse huisstijl uitwerkte samen met Bas van den Hurk. Deze op-en-top frisse site straalt levensenergie uit, deelt uiteenlopende informatie en bespaart Jorien ook nog eens tijd.

 • De website van praktijk Vitalief op een groot beeldscherm
 • De website van praktijk Vitalief op een tablet
 • De website van praktijk Vitalief op een smartphone

De website en huisstijl is weer helemaal opgefrist en overzichtelijk gemaakt. Ook zijn de vragenlijsten, die als basis dienen voor elk dossier, een grote verbetering. Via de beveiligde verbinding kunnen deze nu makkelijk in het dossier geïntegreerd worden. Verder is Jasper altijd snel en adequaat voor het geval er aanvullende aanpassingen nodig zijn.

Jorien Strik van Vitalief in de praktijk

Jorien Strik

Eigenaresse Vitalief

De winst

Tijdswinst

Via de uitgebreide vragenlijst-formulieren vullen cliënten nu makkelijk de informatie in waarmee een dossier wordt opgebouwd. Dat scheelt veel typwerk! Het aanpassen van pagina’s, artikelen, klantervaringen en fotogalerijen is makkelijk, wat weer tijd bespaart in het beheer waardoor er meer tijd is om mensen te helpen.

Aantrekkingskracht

De website is intuïtief, gebruiksvriendelijk en straalt de frisheid van lentegroen uit, wat natuurlijke gezondheid uitbeeldt. Het laagdrempelige gratis kennismakingsgesprek is goed zichtbaar zonder opdringerig te zijn. Verder is informatie helder ingedeeld en is er zelfs een zoekfunctie voor het vinden van specifieke informatie.

 • Een pagina op de website van praktijk Vitalief
  Een pagina op de website van praktijk Vitalief
 • Testimonials en andere elementen op de website van praktijk Vitalief
  Testimonials en andere elementen op de website van praktijk Vitalief
 • Een vragenlijst op de website van praktijk Vitalief
  Een vragenlijst op de website van praktijk Vitalief
 • Aanvraagformulier op de website van praktijk Vitalief
  Aanvraagformulier op de website van praktijk Vitalief
 • De zoekfunctie op de website van praktijk Vitalief
  De zoekfunctie op de website van praktijk Vitalief

Huisstijl

Het logo is ontworpen door mij en Bas van den Hurk, waarbij ik de aanzet en ideeën heb gegeven en Bas het logo verder heeft uitgewerkt. De huisstijl is tot stand gekomen vanuit het logo (kleurenschema) met verdere uitwerking door mij (typografie, iconenkeuze). Alles draait om natuur, vriendelijkheid en vertrouwen.

 • Het logo van praktijk Vitalief
  Het logo van praktijk Vitalief
 • De huisstijlgids voor praktijk Vitalief
  De huisstijlgids voor praktijk Vitalief