Proud Mary

No-nonsense, maar dan wel mooi

Dienst: Website
Website van Proud Mary

“No-nonsense wedding planning” is de slogan van Proud Mary. En dat is dan ook precies waar het om gaat: geen wollig gedoe of zwijmelverhalen, maar duidelijkheid en professionaliteit. Weddingplanner Arlette houdt van creatieve (niet-truttige) bruiloften en dat is ook wat je te zien krijgt.

Het vraagstuk

Na twee jaar succesvol ondernemen in de trouwbranche had Arlette de behoefte om haar bedrijf opnieuw te definiëren en naar een hoger plan te tillen. Een nieuwe huisstijl werd ontwikkeld en ook de website moest nog beter haar doelgroep bereiken en haar identiteit uitdragen.

De oplossing

Ik ontwierp en ontwikkelde een maatwerk WordPress website met aantrekkingskracht in de lijn met haar nieuwe huisstijl: modern, professioneel, outside the box en op het randje. Met grote foto’s, een mooie blog en duidelijke verhalen wordt de bezoeker overtuigd dat Proud Mary dé partij is als er een niet-truttige bruiloft moet worden gepland.

 • De website van Proud Mary op tablet en smartphone
 • De website van Proud Mary naast een brochure op een rond tafeltje
 • De website van Proud Mary op een smartphone in de hand van een vrouw

Jasper heeft me ontzettend goed geholpen met mijn website. Niet alleen is de website voor mijn klanten duidelijk en aantrekkelijk, ook voor mij is het heel eenvoudig om snel en efficiënt nieuwe content toe te voegen. Over elk detail in het gebruikersgemak is nagedacht en dit heeft mij, naast nieuwe klanten, enorm veel tijdswinst opgeleverd!

Arlette van Proud Mary

Arlette van Ravenswaaij

Eigenaresse Proud Mary

De winst

Aantrekkingskracht

In de trouwbranche draait alles om emotie. De mooiste dag van je leven leg je alleen in de handen van iemand waar je een goed gevoel bij hebt. De website levert in tekst en beeld het bewijs dat Arlette gevoel heeft voor styling en planning.

Tijdswinst

In het beheer van de website zitten allerlei tijdsbesparende functies. Blogberichten kunnen worden gekoppeld aan diensten (en andersom) en foto credits worden geautomatiseerd per pagina verzameld en onderin de website weergegeven. Dat scheelt een hoop gestress en gedoe bij het vullen.

 • De blog op de website van Proud Mary
  De blog op de website van Proud Mary
 • Een deel van de homepagina op de website van Proud Mary
  Een deel van de homepagina op de website van Proud Mary
 • Een deel van een dienstenpagina op de website van Proud Mary
  Een deel van een dienstenpagina op de website van Proud Mary