Marketing & Sales Impact

Jong, ambiteus en duidelijk

Website van Marketing & Sales Impact

Marketing & Sales Impact is geen door­snee sales or­ga­ni­sa­tie. Ze zijn jong, am­bi­ti­eus, hech­ten veel waar­de aan een goe­de team­spi­rit en zor­gen voor de no­di­ge ont­span­ning voor hun werk­ne­mers. Ik heb hen vanaf de startup geholpen, van huisstijl tot website en drukwerk.

Het vraagstuk

Twee jonge ondernemers stonden op het punt hun direct sales bedrijf te starten en zochten iemand die hun visie kon vertalen naar een huisstijl, website en drukwerk. Het doel was om hun bedrijf snel te laten groeien door nieuwe werknemers aan te trekken.

De oplossing

Op basis van een logo-idee werkte ik een complete huisstijl uit, paste deze toe in uiteenlopend drukwerk en ontwikkelde ik een maatwerk WordPress website met aantrekkingskracht. De frisse, moderne, zakelijke uitstraling weerspiegelt de jonge identiteit van het bedrijf en zorgt voor vertrouwen en aanwas van werknemers.

 • Website van Marketing & Sales Impact op tablet
 • Website van Marketing & Sales Impact op smartphones

Vaak heb je bepaalde ideeën en strategieën welke je graag wil vertalen naar je klanten, Jasper is de persoon die hierin het verschil maakt. Door zijn directe en nauwkeurige werkwijze zijn onze reacties op de website van betere kwaliteit en –ook belangrijk– is de CPA vele male lager.

Benjamin Oderkerk van Marketing & Sales Impact

Benjamin Oderkerk

Co-founder Marketing & Sales Impact

De winst

Bedrijfsgroei

Binnen 3,5 jaar hebben ze naast hun hoofdlocatie nog 3 andere locaties in verschillende steden geopend. Dat zegt wel iets over hoe snel ze zijn gegroeid. De huisstijl heeft hierbij gezorgd voor een professionele en betrouwbare uitstraling en de website heeft gezorgd voor een constante aanwas van personeel door de heldere opzet die het bedrijf effectief verbindt met nieuwe medewerkers.

Aantrekkingskracht

De jonge, frisse uitstraling trekt jonge ambitieuze mensen aan die het team van MSI komen versterken. Op de website is de belangrijkste informatie extra toegankelijk via de opvallende snelkeuzes, waarna de bezoeker makkelijk via Indeed kan solliciteren zonder daarvoor naar een andere website te hoeven gaan.

 • De vacaturepagina op de website van Marketing & Sales Impact
  De vacaturepagina op de website van Marketing & Sales Impact
 • Een pagina op de website van Marketing & Sales Impact
  Een pagina op de website van Marketing & Sales Impact
 • Een vacaturepagina op de website van Marketing & Sales Impact
  Een vacaturepagina op de website van Marketing & Sales Impact

Huisstijl en drukwerk

Vanuit een logo-idee van de eigenaars heb ik een fris logo ontworpen die tegelijk zakelijk en jong voelt. Vanuit het logo heb ik de huisstijl uitgewerkt met kleuren, typografie en iconen. Al deze elementen heb ik verwerkt in zeer divers drukwerk; van aluminium borden tot brochures en van visitekaartjes tot allerlei A0 posters.

 • Diverse posters, drukwerk voor Marketing Sales Impact
  Diverse posters, drukwerk voor Marketing Sales Impact
 • Huisstijl-elementen van Marketing Sales Impact
  Huisstijl-elementen van Marketing Sales Impact