Gonny van Duinen

Fris en veelzijdig met alle focus op foto's

Diensten: Website , SEO
Website van Gonny van Duinen

Gonny van Duinen is een zeer veelzijdige fotograaf uit Hattem. Ze gaat voor niets min­der dan doel­tref­fen­de, cre­atie­ve en vak­kun­di­ge beel­den. Goe­de fo­to’s bren­gen voor haar een ge­voel over. Haar nieuwe website voelt fris, toegankelijk en straalt vakkundigheid uit.

Het vraagstuk

Na 12 jaar ondernemen was het voor Gonny tijd om haar bedrijf opnieuw te definiëren. Ze wilde zichtbaarder en beter vindbaar zijn voor haar publiek, onder andere door onder haar eigen naam naar buiten te treden. Via de website zou een verbeterde verbinding met haar klanten moeten ontstaan.

De oplossing

Aan de hand van haar nieuwe huisstijl ontwierp en ontwikkelde ik een maatwerk WordPress website met aantrekkingskracht die haar vernieuwde identiteit optimaal uitdraagt. De minimalistische insteek legt de focus op haar werk: veelzijdige fotografie. Gebruiksgemak en snelheid zorgen voor een onbelemmerde route naar verbinding.

 • De website van Gonny van Duinen fotografie op een laptop en smartphone
 • De website van Gonny van Duinen fotografie op mobiele apparaten

Ik heb mijn website laten bouwen bij Jasper, een erg prettig en toegankelijk persoon om mee samen te werken want ik ben na drie jaar nog steeds blij met mijn website. Het een snelle en frisse website geworden, met als resultaat een hoger aantal website bezoekers waardoor ik meer opdrachten heb gekregen en mijn winst is gestegen.

Portret van Gonny van Duinen

Gonny van Duinen

Eigenaresse Gonny van Duinen fotografie

De winst

Aantrekkingskracht

De minimalistische website is, net als Gonny zelf, energiek en veelzijdig. Er is precies genoeg tekst, geschreven door Nathan, maar vooral met mooie foto’s worden klanten overtuigd van de vakkundigheid van Gonny. Geen ruimte voor verwarring of frustratie dus.

Klantenbinding

Het veranderen van een bedrijfsnaam is ingrijpend en kan verwarrend zijn voor je klanten. In dit geval wilde Gonny zich juist duidelijker in beeld krijgen door haar eigen naam te gebruiken.

Tijdswinst

Door een maat­werk fo­to­be­heer fun­ctie kan Gonny zelf foto’s toe­voe­gen en aan ver­schil­len­de ca­te­go­rieën toe­wij­zen; de rest gaat au­to­ma­tisch. Be­zoe­kers heb­ben hier­door de mo­ge­lijk­heid om met fil­ters de fo­to’s te fil­te­ren. Dat scheelt een hoop gedoe.

 • Pagina met fotogalerij op de website van Gonny van Duinen fotografie
  Pagina met fotogalerij op de website van Gonny van Duinen fotografie
 • Onderkant van de homepagina van Gonny van Duinen fotografie
  Onderkant van de homepagina van Gonny van Duinen fotografie
 • Contactpagina op de website van Gonny van Duinen fotografie
  Contactpagina op de website van Gonny van Duinen fotografie