deStemStudio.nl

Professionalisering voor klantbelevingspecialist

Dienst: Website
Website van deStemStudio.nl

deStemStudio.nl levert voice-over toepassingen voor een betere klantbeleving; van voicemails tot how-to video’s. Dit bedrijf, het product van de ondernemersgeest van Antoine van den Hout, is al sinds 2014 klant van mij. De afgelopen jaren heeft hij niet stil gezeten met als gevolg dat hij zijn oude website behoorlijk was ontgroeid.

Het vraagstuk

Antoine begon ooit klein als een voice-over artiest. Inmiddels is deStemStudio.nl uitgegroeid tot een bedrijf wat internationale klanten helpt met klantbeleving via kwalitatief hoogstaande voice-overs en bijbehorende adviezen. Er was dringend behoefte aan een website die de professionaliteit beter representeert en die daarmee ook de ruimte biedt tot verdere groei.

De oplossing

Ik ontwierp en ontwikkelde een maatwerk WordPress website met aantrekkingskracht met een zeer professionele uitstraling die klopt met het imago van het bedrijf. Via het laagdrempelige offerteformulier wordt verdere groei van het bedrijf makkelijker gemaakt.

 • de website van deStemStudio.nl op een laptop en smartphone
 • Het contactformulier van deStemStudio.nl, weergegeven op een smartphone
 • De maatwerk WordPress website van deStemStudio.nl op een tablet

Een aantal jaren geleden in contact gekomen met Jasper. Mede door zijn inzet en professionaliteit is de eerste opzet van deStemStudio.nl tot stand gekomen. Nu het traject in om te kijken hoe het nog strakker kan en hoe we nieuwe functionaliteit kunnen toevoegen. Ik ben erg tevreden over de diensten van Jasper.

Antoine van den Hout, eigenaar van deStemStudio.nl

Antoine van den Hout

Eigenaar deStemStudio.nl

De winst

Aantrekkingskracht

Alles aan de website straalt professionaliteit uit. Alles van typografie tot formulieren is zo opgemaakt dat de gebruikerservaring optimaal is en aanzet tot vertrouwen. De informatie is ruimtelijk ingedeeld en alle informatie is makkelijk toegankelijk. Geen verwarring, geen frustratie, wat er over blijft is heldere communicatie.

Klantenbinding

De klantenportal is qua uiterlijk flink verbeterd en sluit nu naadloos aan bij de huisstijl van deStemStudio.nl, wat zorgt voor een betere klantenbinding. Consistentie zorgt hier ook weer voor een betere verbinding.

Tijdswinst

Het beheer in WordPress is gestroomlijnd, eenvoudig en werkt wederom met de visuele Gutenberg pagina-editor, waarmee de klant zelf makkelijk de inhoud kan aanpassen. Ook het offerteformulier zorgt voor aanzienlijk makkelijker aanvragen van offertes. Tijdswinst voor iedereen, dus.

 • Offerteformulier op de website van deStemStudio.nl
  Offerteformulier op de website van deStemStudio.nl
 • Inlogpagina op de website van deStemStudio.nl
  Inlogpagina op de website van deStemStudio.nl
 • Portfolio op de website van deStemStudio.nl
  Portfolio op de website van deStemStudio.nl